Design-keittiö on arjen luksusta

keititö

Keittiötä ei turhaan kutsuta kodin sydämeksi. Keittiö kokoaa perheen, ystävät ja läheiset yhteen toimien niin arjen kuin juhlienkin näyttämönä, vuoden jokaisena päivänä. Siksi keittiön on oltava toimiva; sen on kestettävä aikaa ja kulutusta, miellytettävä silmää ja tarjottava tilat, tasot ja säilytysratkaisut huolettomaan elämiseen. Viimeistelty, laadukas, yksinkertaisesti upea – Aster-keittiö on tätä kaikkea.

Ota yhteyttä ja kerro, minkälainen kohde ja aikataulu on kyseessä, niin aloitetaan suunnittelu!

Loistava keittiömallisto

Aster-keittiöt sopivat kaikenlaisiin asuntoihin. Keittiömallisto on laaja, ja tyylisuuntia on useita aina minimalistisesta ylelliseen ja kodikkaasta industrial-henkiseen. Aster-keittiöissä innovatiivisuus, kekseliäisyys, persoonallisuus ja laadukkuus kulkevat käsi kädessä. Italialainen keittiö on synonyymi laadulle, jonka arvostus on globaalia.

Tutustu Asterin kattavaan keittiömallistoon valmistajan omilla sivuilla

Kun haluat tilata keittiön

Kun haluat tilata Aster-keittiön saneerauskohteeseesi, ota meihin yhteyttä. Voit tutustua mallistoon jo etukäteen valmistajan sivuilla, mutta kontaktoidessasi meitä kartoitamme tarvittavat tiedot kohteesta, aikataulusta sekä toivotusta tyylistä ja laadimme ratkaisuehdotuksen. Otamme mielellämme vastaan niin yksittäisten keittiöiden tilaukset kuin isommat, useammankin asunnon kokonaisuudet.